Имате голям късмет... рядък шанс, че управляваме с моите колеги.

...
Имате голям късмет... рядък шанс, че управляваме с моите колеги.
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Имате рядък шанс, че управляваме с моите колеги

" Имате огромен шанс... необичаен късмет, че управляваме с моите сътрудници. Десетки хиляди дневно умряли и инфектирани по света. Успяхме в точния момент и бързо да стопираме огнищата. По 6-7 хиляди теста се вършат на милион души. Никой не пита по какъв начин успяхме в тази пандемия да вършим дрехи и маски. " Това съобщи министър-председателят на България Бойко Борисов. Той инспектира интерконектора Гърция-България дружно с министъра на енергетиката Теменужка Петкова. И двамата бяха без маски по време на мероприятието.
" Не сме изпадали във война, само че тя в този момент ни сполетя - със страшна мощ. В България най-гадното нещо е да се оправиш. Това е огромна тъга - няма какво да кажат и единствено се изясняват ", сподели още Борисов.
" Работата не е спряла, в период сме. Строим и на гръцка, и на българска територия. Този план в никакъв случай нямаше да стане, в случай че не бехме ние. Много им е мъчително на опозицията. Това е единствено с помощта на нашата воля. И двата потока са топ приоритет на Европейски Съюз. Пет типа газ може да дойдат тук.Сега цената на газа е с 42% по-малко. Това ще остане в историята. Въпреки пандемията, строителството върви добре. Още машини идват тук за градежа. Всички служащи, които работят на обекта стоят по 14 дни в карантина и след това идват ", съобщи Борисов по отношение на строителството на интерконектора.
" Ще отстраняваме взаимозависимост от един единствен източник. Спазили сме всички условия. На българска територия за пръв път се строи с тръби, дълги по 12 и 18 метра. Никога не сме стояли по-добре на газовата карта, както в този момент ", сподели от своя страна министър Петкова.
Премиерът добави още, че се надява към 24 май ще отворим детските градини. 
" Как по този начин без да ме питате да ми трансферира акции? Вие сте просто едни негодници. Акциите на " Левски " не са на мое име. Не знам кой и какво подписва. Нито съм дал единодушие, нито са ме питали. Действието беше съзнателно. Няма да ме вкарате в тази игра. Аз работя - върша газопроводи, автомагистрали. Това ми е работата, няма да се хвана на въпросите на Божков и Попов. Не желая акциите, те са на Сашо Диков, който ги разнася. Насила никой нищо не може да ти даде. Божков не ме касае ", отговори Бойко Борисов по тематиката за акциите на клуб " Левски ".
" Горанов в никакъв случай не е криел, че е общувал с Божков. И аз съм. Нещо произлязло ли е от диалозите им? Някой закон да е изменен ", попита министър-председателят.
Снимка: списък
Вижте още:
Иван Гешев не вижда причина за инспекция на Владислав Горанов
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР