Имате близък, който е загубил битката с COVID-19. Имате бизнес,

...
Имате близък, който е загубил битката с COVID-19. Имате бизнес,
Коментари Харесай

Божков: Мерките в стила на страхливеца Борисов очаквано се провалиха

" Имате непосредствен, който е изгубил борбата с COVID-19. Имате бизнес, който е изгубил борбата с COVID-19.
Загубата на България всеки ден е непрежалима.
 Васил Божков пусна „ Бойко в чекмедже “ 2 и регистрира челото на България в антикласации (ВИДЕО) Васил Божков пусна „ Бойко в чекмедже “ 2 и регистрира челото на България в антикласации (ВИДЕО)
Те ви убиват, убеждавайки ви, че ви избавят. Те ви дават обещание пари, с цел да ги откраднат. Вижте достиженията им. Това написа обвиненият...
Последните 10 месеца всички българи страдат от убийствената некомпетентност на #хунтата ", във Facebook.
" Мерките в стила на страхливеца Борисов предстоящо се провалиха. Преди 10 месеца страната бе безсмислено затворена. После бе отворена, с цел да може България да стане международен първенец по смъртност от COVID-19.
#Хунтата, която с години краде от здравето на хората, е убийствената диагноза на България през днешния ден.
Става дума за закононарушение. Умишлено взимане на неправилни решения, за могат да се крадат големи средства. Част от тези средства се отклоняват, с цел да се гради имидж на благотворител на Шиши.
 Божков: Краят на диктатурата на Борисов и Пеевски е близо Божков: Краят на диктатурата на Борисов и Пеевски е близо
Обвиняемият предприемач написа следващ пост против ръководещите на страната в обществената мрежа Facebook. Този път мотив стана 31-ата годиш...
Имидж, който да помогне за сбъдването на фантазията му да бъде министър председател на България. Пътят му към властта към този момент е застлан с труповете на хиляди българи, умряли поради болните му упоритости и незаконните злоупотреби с помощите от Европейски Съюз.
За това ни би трябвало друго лекуване - на изборите следващата година ", написа още предприемачът и препраща към позицията на новия му цивилен план " Българско лято ", като пожелава на почитателите си нормалното благопожелание за здраве.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР