Имат бизнес нюх Семейство Джаферович се превърна в истинска марка в

...
Имат бизнес нюх
Семейство Джаферович се превърна в истинска марка в
Коментари Харесай

Хич не си губи времето! Джаферович забогатява ударно след И...

Имат бизнес усет

Семейство Джаферович се трансформира в същинска марка в последните години. Ваня и Евгения са едни от обичаните лица на множеството родни марки и сме ги виждали да популяризират какво ли не.  

Но фамилията (за разлика от други инфлуенсъри) не си губи времето и не разчита единствено на спонсорирани изявления. Двамата са основали бизнеси, от които също печелят. 

Миналите две години бяха тежки за заведенията, само че това не попречи на фамилия Джаферович да отворят бар в центъра на София. Явно това е било дълго премислян план, защото по всичко проличава, че той е сполучлив.

Ваня Джаферович е съсобственик на съвременни фитнес зали в сърцето на София. И тук можем да кажем, че става въпрос за добре измислени планове, защото тези фитнеси не са типичен, а оферират новаторски групови тренировки. Нещо, което съдейки по интереса към тях, върви много, написа vbox7.com. 

Сравнително неотдавна Евгения Джаферович, която е и гримьор по специалност, започва свое лично бизнес начинание. Тя предлага четки за грим, а съдейки по отзивите на други инфлуенсърки, си костват много. Ваня е съсобственик на фитнесите, а Евгения - на вървежно студио за хубост. Локацията му е супер, а цените - не прекомерно високи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР