Имаше толкова много фалшификации, че е почти невъзможно да се

...
Имаше толкова много фалшификации, че е почти невъзможно да се
Коментари Харесай

New-Europe: Рекорден мащаб на фалшифицирането на избори. Путин е ...

Имаше толкоз доста фалшификации, че е съвсем невероятно да се разпознава региона на „ честните “ гласове благодарение на статистически способи, предава изданието. Използвайки метода на математика Сергей Шпилкин, New Europe прави оценка каузи на „ аномалните “ гласове на последните избори.

 

„ Използвахме данни въз основа на резултатите от обработката на 97% от протоколите на CEC, събрани от канала Nevybory. Без електронното гласоподаване в изборите са взели участие 74,5 милиона гласоподаватели. 64,7 милиона от тях съгласно Централната изборна комисия са дали своят вот за Путин “, оповестяват от New Europe.

Методът на Шпилкин разкрива какъв брой гласа са били „ добавени ” към спечелилия посредством пълнене на бюлетини и пренаписване на окончателните протоколи. За задачата разпределението на гласовете за другите претенденти се съпоставя с изборната интензивност във всяка обособена изборна секция. Ако изборите бяха почтени, разпределението за водещия претендент и всички останали претенденти трябваше да е идентично, т.е. да се разграничават единствено по безспорна стойност заради другия брой гласове, а не по форма. Повишаването на резултата на един от претендентите обаче се отразява на разпределението – покачва както изборната интензивност, по този начин и регистрираните гласове.

 

Същевременно в мрежите се появи видео по какъв начин полицията арестува гласоподавател с обвиняването, че е снимал вота си на бюлетината. Случаят е от Секция №1136 в Красноселски район. Мъжът е измъкнат от тъмната стаичка. Въпреки това, ръководителят на комисията твърди органите на реда, че мъжът има право да упражни правото си на глас. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР