Имаше разговор и предложение за машините. Факт е, че на

...
Имаше разговор и предложение за машините. Факт е, че на
Коментари Харесай

Зафиров за отношенията между БСП и ПП: За да е имало развод, трябва да е имало брак

" Имаше диалог и предложение за машините . Факт е, че на нас неведнъж ни се оферираше да оттеглим законопроекта , като ни се обещаваха разнообразни други варианти за бъдещето ", съобщи Атанас Зафиров, заместник-председател на Българска социалистическа партия по.

Отношенията сред " Продължаваме Промяната " и левицата Зафиров разяснява по този начин: Не е бракоразвод, с цел да е имало бракоразвод, би трябвало да е имало брак , имаше форма на ръководство, в която си бяхме сложили избрани цели. Отношенията ни бяха комплицирани. Ако бъдем поканени на диалози с втория мандат, ще участваме, сподели той.

Според Зафиров има разминаване сред протоколите и физическото преброяване на разписките. " Има операция, желаеме да сложим завършек на това и да въведем форма на надзор. За първи път виждам такава яростна опозиция на законопроект. Ние не връщаме хартиената бюлетина, а вкарваме разбъркан модел на гласоподаване. В момента затъваме в дребнотемието за метода на гласоподаване и по-важните неща остават на назад във времето, тук известна виновност има и президентството, защото още не е връчен даже първият мандат ", разяснява Атанас Зафиров.

По думите му не може да се каже дали март месец ще има нови избори.

" Отказвам да допускам, че президентът предопределя неизбежността на процеса на осъществяване на изборите . Има задоволително време, до момента в който се стигне до предварителните парламентарни избори - има три мандата, има диалози, има всевъзможни благоприятни условия. Продължавам да резервирам известна доза оптимизъм, че е допустимо да бъде формирано държавно управление ", съобщи Атанас Зафиров.

Подчерта, че има опит за напън в Народното събрание освен върху Българска социалистическа партия, а върху всички партии.

" Ако в действителност се потвърди, че върху машините е имало е операция и вотът е килнат, без значение с какъв % и без значение в чия изгода, това е държавен прелом ", означи Зафиров.

Според него поръчката за държавно управление на малцинството от две партии авансово минира и обрича този развой. " За първи път слушам партията, която би трябвало да търси поддръжка да декларира, изключвайки опцията даващите поддръжка да слагат условия, тотално е сгрешен процесът и методът ", сподели още Атанас Зафиров.

Прогнозата на Зафиров по отношение на поръчката за нов ляв план е, че надали ще се роди нещо ново, защото това са формати, които през годините са се въртели по всевъзможен метод. От Българска социалистическа партия ще обявим поредност от съществени и съответни ограничения в тази посока, сподели още Атанас Зафиров.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР