Имаше поредица от изказвания от страна и на Даниел Лорер,

...
Имаше поредица от изказвания от страна и на Даниел Лорер,
Коментари Харесай

Искрен Митев адвокатства на Лорер и Василев: Няма далавера, всичк...

" Имаше поредност от изявления от страна и на Даниел Лорер, и на Асен Василев, и на Министерството на финансите, в които дадоха обяснени и елементи по тази договорка. Тя е направена през банков заем, налозите са платени, оценката на парцела е направена от самостоятелни оценители. По-интересното е за какво тази вест набра доста бързо скорост ", коменитра депутатът.

Той изясни, че е направил лично изследване и тази оценка на парцела е напълно действителна. Митев добави, че преди този момент постройката е била една руина. „ Направен е ремонт, усъвършенствания. Това подвига цената. Всиечко в направено по най-светлия метод. Защо не се обърна внимание на информацията, която Василев, Лорер и МФ дадоха? “, попита той.

" Даде се задоволително информация и в този момент медиите би трябвало да я разпространят и да стане ясно, че няма нищо неправилно в тази договорка ", счита Митев.

Попитан за какво е належащо да има медиатор при продажбата на винетки и една или друга компания да взима комисионна, Митев отговори, че това е обвързвано с европейското законодателство и няма различен метод.

„ Ние би трябвало да осигурим конкуренция на този пазар и ние го направихме. Най-добре е да поканите хората, от които това зависи и те да обяснят. Ние направихме да са 5 компании, а не една. Направихме и процентите да са 3, а не 7. Не считам че това, че остава някаква част в частна компания не е в ущърб на хората “, съобщи той.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР