Имаше много красиви момичета в моя клас. Марина, Вероника, Гергана

...
Имаше много красиви момичета в моя клас. Марина, Вероника, Гергана
Коментари Харесай

Топ 6 на женските имена, които привличат щастието на дамите като магнит

Имаше доста красиви девойки в моя клас. Марина, Вероника, Гергана … слаби и закръглени, мургави и с лунички - толкоз разнообразни!

Но измежду общия кръг в класа съжителстват три Виктории и две Александри, написа zajenata.bg. И всички те бяха и остават готини! В образователните години - водачи и спечелили, въпреки и не блестящи възпитаници. Позитивни и занимателни, те постоянно са намирали общ език с всички. И през днешния ден те са сполучливи и проспериращи дами със мощни фамилии.
Сигурна съм, че името въздейства върху индивида, дефинира неговите достижения и неуспехи, въздейства върху връзките с хората. Защо? Отговорът е елементарен - звуковата композиция от букви в едно име би трябвало да подхожда на вътрешния темп на човек. Тогава подсъзнателно има позитивни страсти: обич, горделивост и самоуважение.

Ако името звучи красиво, неговият притежател има доста по-голям късмет да стане благополучен и сполучлив. Днес ще ви кажем какви имена притеглят щастието и шанса на дамите. Между другото, доста психолози са сигурни, в случай че името предизвиква дискомфорт, не трябва да се страхувате от бюрокрацията с документи и да промените името на персоналната карта с мечтаното.
Виктория

Тя не е единствено победител. Тя е роден водач с подарък на увещание. Винаги уверена, зрелищна, със зашеметяваща хубост. Дори и в несполучлива рокля, тя ще бъде в светлината на прожекторите. Има мощна сила и притегля сполучливи хора. Работи единствено, в която тя е в центъра на вниманието.
Тя не обича да работи в екип, мисли, че може да се оправи по-добре сама. В връзката тя е безмълвна и уравновесена. Не хвърля думи напразно и схваща хората добре. Обича да бъде сама, свободата значи доста за нея. Ето за какво, избира жив сътрудник, тя се нуждае от убеден човек, не от момче.
Александра

Една жена с това име е като Супермен. Изненадващо, в нея живеят щедрост, грижа, предпочитание да избави света и изключителна храброст. Тя е мощна по дух и със мощен манталитет. С лекост минава през витални бариери и минава по стълбата на кариерата, където е невероятно различен да премине.
Тя нарушава стандартите и е доста щастлива в персоналния си живот. Но нейната работа и самореализация са преди всичко. Тя пази фамилията и околните с всички сили. Тя е мощна, без да се опасява да подлага на критика и да се сблъсква в спорове. Винаги уверена и доста щастлива.
Ксения

След среща с жена на име Ксения, дръжте си устата затворена. Максимална грижа и почтеност - това е, което би трябвало да спечелите доверието ѝ. Никога няма да удари лицето си в калта и постоянно ще се държи. Тя има вяра, че никой не се нуждае от дълбоки усеща и ненужни усеща.
Малко нападателна и във всяка активност се пробва да покори другите. Тя съумява, триумфът след нея! Тя в никакъв случай не е лицемерна и стопира всевъзможни опити да онеправдава никого в нейно наличие. Ксения постоянно сменя приятелите си, тъй като намирането на най-хубавото не е елементарно. Избраният от нея не би трябвало да има огромно благосъстояние, доста по-важно е да може да оказва помощ в сложен миг.
Анастасия

Това е човек от различен свят. Тя живее в приказка и не желае да се връща от нея. Благодатна и светла, излъчва позитивна сила и положително. Интуицията не я заблуждава, по тази причина е неефикасно да я лъжеш, тя ще почувства престореност. Реалният свят я потиска и тя си разрешава да бъде мързелива и да чака, че различен човек ще реши за нея.
Анастасия се приспособява към всевъзможни условия. Тя е обичана и оценена във всеки колектив. Тя не се интересува доста от материални богатства, само че е способна да печели и да усилва парите си. Анастасия в никакъв случай няма да обръща внимание на първия ъгъл. Тя чака мощен и смел принц, който ще я защищити от злополучие. И за един креативен човек тя ще се трансформира в единствената и същинска муза.
Катерина

Това е кралското женско име, което не значи нищо друго с изключение на чистотата на мислите и упорството на характера. Тя може да бъде срамежлива, грациозна и да заобикаля шумни празненства, само че в повратна точка тя е " духа от покрива ": купува коса, татуировки и се приготвя за подвизи. Но във всяка обстановка тя остава, в никакъв случай няма да елементарни неистини и изменничество.
Не е нужно да търси благополучие, шансът я намира! Тя живее, като че ли постоянно има благополучен билет за лотария в джоба си, който може да бъде изплатен когато и да е. Като изпълнителна и спокойна, тя не поставя доста старания в самореализация. Опрощаването на мъжете неотложно се отхвърля. Избраникът би трябвало да я балансират, да бъдат спокойни и привлекателни или шумни, като вихър.
Елизабет

О, тази Лиза! Развиваща се и егоистична природа, която постоянно е по-добра. Лиза има проблеми с дисциплината от детството си, тъй като не е привикнала да съблюдава разпоредбите и строгия режим. Тя живее в мъгла, надява се на шанс, тормози се за сегашното и не мисли за бъдещето. Но подобен мощен темперамент, както Елизабет не се среща у други дами. Резултатите от работата й постоянно провокират приятност и реализират триумф.
Парите отиват като река към Елизабет, само че тя ги харчи толкоз бързо, колкото ги е печели. Тя не толерира високи тонове и писъци. Тихата среда е най-важното нещо вкъщи, на работа и във връзка. В целта постоянно са фамилни ценностии уютна атмосфера. Независимо от честата си обич, Елизабет е вярна в брака и е в положение да елементарни даже на изменничество.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР