Имаше едно предаване Събеседник по желание- то няма такава форма,

...
Имаше едно предаване Събеседник по желание- то няма такава форма,
Коментари Харесай

Адвокат Менков: Петков не може да бъде свидетел само с фактите от „Гугъл”

„ Имаше едно предаване „ Събеседник по избор ”- то няма такава форма, ставаш подобен, когато имаш какво да кажеш “, изясни бранителят
„ Днес сме 19 март 1949 година. Пресконференцията на Петков и Рашков по тъмни доби е абсурден метод да представиш пред медиите доказателства за личната си незаконна активност. Всичко, което правят министър председателят и вътрешният министър съставлява закононарушение по Наказателно-процесуалния кодекс”, съобщи по бТВ юрист Менко Менков. Според него тълкуването на случая със среднощната конференция на Кирил Петков и Бойко Рашков има единствено едно тълкувание:

„ Министър-председателят упреква самостоятелната прокуратурата, че не е изпълнила желанието му да бъде арестуван някогашният министър-председател Бойко Борисов”. Явно им е мъчително, че не могат да упражнят напън върху следователите, които са на послушание на прокуратурата. Според юрист Менков, Кирил Петков и Бойко Рашков събрали на среща проверяващите служители на реда по случая. „ Още сутринта, когато Петков пусна пост какво се чака по отношение на задържания Бойко Борисов, той споделя – в този момент ще забележим дали прокуратурата ще застане на страната на българския народ. Колко ужасяващо е това. Ако прокуратурата беше в изпълнителната власт, ние нямаше да сме в това предаване “, изясни той.

Менков акцентира, че Петков самичък е желал да бъде разпитан като очевидец. „ Той не може да бъде очевидец, тъй като очевидец е този, който е възприел обстоятелства и условия, а той ги е възприел посредством „ Google “, сподели Менков.

Имаше едно предаване „ Събеседник по желание”- то няма такава форма, ставаш подобен, когато имаш какво да кажеш . На всичкото от горната страна е провокирал интернационален скандал като замества името на Лаура Кьовеши”, добави юристът.

Менков заяви, че в понеделник ще подава тъжба пред прокуратурата за осъществено длъжностно закононарушение.

„ Това е чудовищно и би трябвало да спре “, сподели Менков. Той изясни, че откакто е дошъл в Банкя не е бил позволен 40 минути до дома на някогашния министър председател, а когато попитал дали има позволение от съд за претърсвания и изземвания - споделили, че работят по необходимост.

Според него „ изключителният скандал”, който министър-председателят забърка с Лаура Кьовеши ще има своите последици. Европейската прокуратурата с този проблем въобще не се занимава. Това са спекулации и неистини, безапелационен бе Менков.

По думите му, „ Борисов е икона” – „ В своето 12-годишно министър-председателство не си е разрешавал да прави това, което сегашният министър-председател прави”, сподели още юристът.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР