Имаше добри разговори за конституцията как всичко ще е прозрачно,

...
Имаше добри разговори за конституцията как всичко ще е прозрачно,
Коментари Харесай

Пеевски: Девет месеца Христо Иванов пи турско кафе в кабинета ми и седя в скута ми

" Имаше положителни диалози за конституцията по какъв начин всичко ще е транспарантно, по какъв начин Венецианската комисия ще каже кои регулатори да бъдат със 160 гласа. Но Христо Иванов излъга, като сподели да не ги слагаме регулаторите, а да уредим единствено в конституцията, че може да има регулатори, за които да се реши друго болшинство със законови актове, което не се случва сега. Логично е, когато има избрани парламентарни групи, ръководещи, и съпротива - подкрепящи, регулаторите да бъдат регулатори и да бъдат за цялата страна, а не да бъдат делнати 50 на 50 ", уточни Пеевски.

" Да спрат приказките към този момент по какъв начин ГЕРБ са с Движение за права и свободи. Кое е неприятното на Движение за права и свободи? Девет месеца, че Христо Иванов пи мазно турско кафе в моя кабинет и седеше в скута ми, до момента в който се случи конституцията и всичките ми идваха час през час, до момента в който създадем измененията, които са значими за България и ги направихме за хора.

" В залата се случи нещо нечувано - изявените евроатлантици от ПП-ДБ провалят сега плана на " Уестингхаус " за нуклеарна централа поради Свилен Спасов, сътрудника на Държавна сигурност, персонално посочен от тях в борда на това сдружение ", сподели Делян Пеевски.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР