Имаме ясни санкции за руски полети. Няма да бъдем тези,

...
Имаме ясни санкции за руски полети. Няма да бъдем тези,
Коментари Харесай

Петков за Лавров: Няма да сме тези, които нелегално пускат нечии външни министри

„ Имаме ясни наказания за съветски полети. Няма да бъдем тези, които незаконно да пускат нечии външни министри, единствено тъй като те си мислят, че имат право. Има закон, има правила и страната ни ще ги следва. Оттук нататък ще бъдем един сътрудник в Европейски Съюз, от който не може да се чакат неприятни изненади ”. Това съобщи министър председателят Кирил Петков след събранието на Националното съдружие на общините по отношение на отказания полет на руския външен министър  Сергей Лавров , съобщи

За Битоля:

„ Става въпрос за безусловно неприемливо деяние от страна на този човек, който беше арестуван. Получих персонално позвъняване от Димитър  Ковачевски. Той ми сподели, че би трябвало да покажем, че ние в действителност желаеме да махнем всевъзможни обособени провокации и че заставаме твърдо против езика на омразата.  Благодарих му за бързите дейности ”, изясни Кирил Петков.

За актуализацията на бюджета:

„ Актуализацията на бюджета сега взема решение базов проблем.  Въпреки, че  стопанската система в последните 4 месеца е с положителен напредък, инфлацията заплашва хората с най-ниски приходи. Акцента на актуализацията е да покрием точно тези хора. Нашето заричане е да няма никой под линията на беднотия и желаеме да си го осъществим. Това е първият ни приоритет ".  

По думите му „ работодателите знаят, че това, което е дадено, ще бъде изпълнено ". „ Допълнителните средства, които се акумулират в енергийната система, ще бъдат върнати назад на бизнеса ”, разясни министър-председателят. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР