Имаме си работа с психясали престъпници и мафиоти, които ограбиха

...
Имаме си работа с психясали престъпници и мафиоти, които ограбиха
Коментари Харесай

Момчил Дойчев: САЩ да обявят въздушното пространство над Украйна за забранена зона

" Имаме си работа с психясали нарушители и мафиоти, които ограбиха съветския народ. Сега се пробват да го създадат и с Европа. Те схващат единствено от груба мощ. Украинският народ не би трябвало да бъде оставен самичък. Трябва да му бъде доставена изтребителна авиация и байрактари. Съединени американски щати би следвало да разгласят въздушното пространство над Украйна за неразрешена зона. Виждаме с какви думи се обръща съветската посланичка Митрофанова към българите. Тя би трябвало да бъде изгонена неотложно ". Това съобщи съпредседателят на Атлантическия съвет на България доцент Момчил Дойчев пред БНР.

" Саботира се изпращането на обикновена военна помощ за Украйна от страна на вицепремиера Корнелия Нинова. В тази обстановка трябваше да бъде назначен за боен министър Тодор Тагарев. Изключително съм неудовлетворен, че Демократична България не слага червени линии, както го прави Нинова.

Призоваваме президента Байдън освен да демонстрира състрадание, а да изпрати действителна военна помощ, тъй като Владимир Путин няма да се спре с Украйна, а ще продължава да блъфира. Срещу него трябваше да има хора като президента Рейгън, Маргарет Тачър и папа Йоан Павел II. Надявам се да се появят.

Надявам се да се осъзнаем, че свободата не е безконечна и всеки един ден би трябвало да се борим за нея. Мислим, че всичко ни е обещано, само че подарената независимост води до сходни деформации.

Днес на Шипка още веднъж стана ясно, че 3-ти март не би трябвало да бъде народен празник, тъй като честваме чуждопоклонничеството. България в никакъв случай няма да е сполучлива, до момента в който балансира. Левски го е споделил, че би трябвало да сме равни с другите нации. Това, че сме избрали евроатлантизма, популярност Богу, успяхме да станем членове на Европейски Съюз и НАТО. В момента виждаме по какъв начин един вманиачен човек слага света на ръба на нуклеарна злополука. Хората, които го поддържат, ходелили са в Русия и знаят ли изобщо съветски?

Националните предатели към този момент са подготвили китките, с цел да посрещат за трети път окупаторите на пл. " Орлов мост ". Надявам се да се стегнем като народ, тъй като против нас се води хибридна война. В главните институции и медиите има проксита от дълго време ", сподели още политологът.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР