Имаме сериозни съмнения, че забранените субстанции са на мода сред

...
Имаме сериозни съмнения, че забранените субстанции са на мода сред
Коментари Харесай

Проф. Ангелов: Имаме сериозни съмнения, че забранените субстанции са на мода сред правителството

Имаме съществени подозрения, че неразрешените вещества са на мода измежду държавното управление. Това разяснява някогашният здравен министър проф. Костадин Ангелов във връзка странния клип на културният министър пред Нова телевизия.

Много се тормозих, тъй като той беше седнал до продореца, на високо, сподели той.

По-рано във фейсбук проф. Ангелов разгласява пост. Според него положението на министър Атанасов е опиоидна интоксикация.

Ето какво споделя в обявата си проф. Ангелов:

" В студентските години, когато се събирахме имахме един другар, който отговаряше за веселието на нашия дребен колектив. Кръстихме го отговорник " банкети и карнавали ". Малко по-късно на смешка се обръщахме към него с " Г-н министър на културата... " Неговото име е Явор. Явор е доста занимателен човек.

Завърших медицина и почнах работа в Шокова зала. Доведоха ми едно младо момче в безсъзнание. Притесних се доста. Почнах да се суетя и чудя какво да направя. Д-р Манов(възрастен и умел сътрудник, неврохирург. Мир на праха му.) пристигна при мен и незабавно погледна зениците и сподели: Това е опиоидна интоксикация, т.е. младото момче се беше надрусало с опиати.

Никога няма да не помни тези зеници, така наречен точковидни зеници.
След като изгледах клипчето с Министъра на културата Наско и се загледах в очите му, незабавно си спомних случая с младото и надрусано с опиати момче.

Професионално деформиране.

Жалко за културата, тъпо и за министъра на културата.

Дано не яде на следващия ден пердах от Кирил. "

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР