Имаме решение на партията да не подкрепяме БСП. Дори и

...
Имаме решение на партията да не подкрепяме БСП. Дори и
Коментари Харесай

Бойко от Плевен: Имаме решение да не подкрепяме БСП

" Имаме решение на партията да не поддържаме Българска социалистическа партия. Дори и да ги прикани да гласоподават, това е срещу устава на партията, ще се съберат партийците и ще ме смъкват. " Това разгласи в Плевен водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той иронизира и държанието на претендента за кмет на столицата от ПП-ДБ Васил Терзиев. " Скрил се от спор с Ваня Григорова. Защо се е скрил? Значи се опасява. От какво се опасява? ", попита Борисов пред претендентите за кметове на ГЕРБ в Плевенско, които отиват на втори тур тази неделя.

" Сглобката последните две седмици тотално се счупи. Със прекъсването на " Хемус " през вчерашния ден дружно с пътя Велико Търново-Русе и Монтана-Видин, няма по какъв начин да се одобри бюджет. Всички кметове, зад които заставам, са дали обещание тази инфраструктура да я има. Празни обещания не даваме ", повтори той тезата, която по-рано отбрани и край Ловеч.

" Така самозабравила се сглобка... не можем да подсигуряваме, че ще се случи ", сподели още той и още веднъж подлага на критика решението на държавното управление за закупуване на бойните машини " Страйкър ", без да се гласоподава в Народното събрание. 

Борисов е доволен от резултатите на партията в Долна Митрополия и новия мандат на Поля Цоновска.

" Нея я даваха на една прокуратура, на втора. Не единствено, че се оказа почтена, само че с 3 година кахъри, само че хората си я избраха на първи тур, тъй като им направи толкоз доста неща. Към сътрудниците от " Промяната " - и тия номера завършват. Да, тормозят хората, само че най-после " наказването " е - печели на първи тур ", сподели той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР