Имаме проблеми с върховенството на закона. Вижда се отвън, вижда

...
Имаме проблеми с върховенството на закона. Вижда се отвън, вижда
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Имаме проблеми с върховенството на закона, вижда се отвън


„ Имаме проблеми с върховенството на закона. Вижда се извън, вижда се и от вътрешната страна. Нашият интерес, не поради холандците и австрийците, е да създадем тази система да работи “, сподели от „ “ в предаването „ Лице в лице “.

Той сподели, че не е сюрпризиран от вчерашния откааз да влезем в Шенген, само че е учуден от реакциите в България.

„ Някои споделят да не се купуват холандски артикули, други – че ще гласуваме против Холандия. Днес разбрахме, че министър председателят Гълъб Донев не е направил нито една публична среща на високо равнище в Австрия и Холандия. Да представим логичен проект за промени, да отидем да се срещнем, да покажем какво е свършено и какво ще свършим идната година “, добави Димитров.

„ " разговаряха с претендента за министър председател от, само че оповестиха, че няма да го поддържат. По думите на Димитров от партията не виждат гаранции за основните промени.

„ С втория мандат виждаме най-хубавата опция за основаване на държавно управление. Ще предложим съответни политики и ограничения, когато се стигне до него “, сподели.

Той разяснява и назначението на необикновен шеф в „ Лукойл Нефтохим Бургас ", признато на първо четене от две парламентарни комисии.

„ Ако в бранш „ Нефтопродукти " някоя компания каже, че стопира да работи или наруши европейските наказания, или българското законодателство, ние не можем да създадем нищо по настоящия ред. Това, което предлагаме е да има опция страната да се намеси, да поеме оперативното ръководство за 6 месеца или още толкоз, тъй че да не бъде блокирана страната “, изясни Димитров.

Относно помощите за бизнеса и енергийно бедните, той сподели, че би трябвало да бъдат добре таргетирани, с цел да не се позволява недостиг на бюджета над 3%.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР