Имаме проблем с пътя. Пътят е този елемент, който кара

...
Имаме проблем с пътя. Пътят е този елемент, който кара
Коментари Харесай

Обсъждат мерки срещу войната по пътищата

" Имаме проблем с пътя. Пътят е този детайл, който кара водачите да позволяват толкоз доста неточности в България ". Това сподели на брифинг Богдан Милчев от Института по пътна сигурност. 

" Българските жители не заслужават това, което им се случва в сегмента престъпност пък и в касаещ пътно-транспортните катастрофи и пътния травматизъм, тъй като това може до някаква степен да бъде избегнато и да бъдат усъвършенствани резултатите в тази тенденция и тези неприятни резултати, това че сме водещи в Европа в следващата отрицателна ранглиста се дължи значително на неналичието на взаимоотношение сред институциите и по тази причина, че този проблем, който очерта господин Милчев, проблемите тук в огромна част се дължат на хубавата българска дума безхаберие. Просто никой не го интересува тази тематика ", сподели основният прокурор Иван Гешев.

След тежките произшествия от последните месеци – министрите на вътрешните работи и на районното развиване, както и основният прокурор, ще разискват ограничения, с които да се постави завършек на войната по пътищата.

На срещата, проведена от Института за пътна сигурност, се чака да бъдат показани резултатите от дейностите на институциите досега и какво следва оттук насетне.

Само през вчерашния ден станаха две тежки произшествия на автомагистрала " Тракия ”. При тях двама души бяха ранени.

Млад мъж почина, а други осем са ранени при тежка верижна злополука през нощта в София.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР