Имаме подадени сигнали за трима души, които се издирват, и

...
Имаме подадени сигнали за трима души, които се издирват, и
Коментари Харесай

Премиерът Денков от Царево: Водата е замърсена, спрян е токът. В следващите 48 часа не влизайте в морето!

Имаме подадени сигнали за трима души, които се търсят, и двама починали – мъж и жена. Самоличността им се обяснява, заяви министър председателят Николай Денков на брифинг в Царево, където е оповестено бедствено състояние поради проливните дъждове. Няма блокирани хора, добави Николай Денков. Изчезналите са две дами и един мъж.

Спряно е електричеството, защото има заплаха за живота на хората, в случай че се пусне преди да са отводнени постройките. Водата в мрежата също е нечиста и не може да се употребява за пиянство.

Премиерът Денков прикани в идващите 48 часа хората да не влизат да се къпят в морето, защото е доста бурно.

Бедствено състояние беше оповестено през днешния ден в община Царево поради интензивните превалявания и наводнения. Чрез включване на предупредителните сирени към популацията беше насочен апел за евакуация на по-високи места, които не могат да бъдат наранени от прииждащите води.

Кризисният щаб в Царево прикани всички поданици и посетители в региона да не напущат домовете си, а при нужда – да заемат места по високите елементи на постройките. От полицията приканиха да не се потегля на път от Бургас към Южното Черноморие поради изобилните превалявания.

Както бе обявено по-рано наводнения има и в с. Лозенец. Къмпинг „ Арапя “ е под вода. Там има отнесени коли и каравани.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР