Имаме почивен ден и сме готови да му се насладим.

...
Имаме почивен ден и сме готови да му се насладим.
Коментари Харесай

Какво да правим в почивния си ден

Имаме почивен ден и сме подготвени да му се насладим. Но по какъв начин да го запълним?

Ето няколко хрумвания по какъв начин да прекарате почивния си ден:

Погрижете се за финансите си

Помислете върху проект по какъв начин можете да заделяте спестявания от заплатата си всеки месец. Направете си план къде отиват парите ви всеки ден и преценете дали някои разноски биха могли да бъдат избегнати или понижени.

Дайте на хладилника си цялостното разчистване, от което се нуждае

Започнете като извадите всичко, което се намира в него. Това ще ви спести доста повече време, в случай че просто решите да забършете към кутията с топено сирене.

ВИЖТЕ КОИ ХРАНИ НЕ БИВА ДА ДЪРЖИТЕ В ХЛАДИЛНИКА В ГАЛЕРИЯТА НИ

Направете си фамилен обяд

Хубаво е фамилията да прекарва повече време дружно, само че напрегнатото всекидневие не всеки път ни го разрешава. Работа, учебно заведение, тренировки и другите ни отговорности постоянно изникват като спънка. Проучвания демонстрират, че фамилиите, които обядват или вечерят дружно, са по-щастливи и по-здрави.

Направете това, което от дълго време отлагате

Все в миналото би трябвало да стигнете до това нещо, което все отлагате, тъй като "има още време “.

Но почивният ден е подобаващият миг да приключите въпроса. Изпратете имейла, свършете тази задача у дома – каквото и да е то, просто го направете. Ще ви олекне.

Направете ретроспекция на кариерата си

Никога не е неприятен миг да помислите какво желаете в кариерата си. На първо място: помислете какъв брой бихте поискали като нарастване на заплатата си.

Говорите ли с сътрудниците си за това кой какъв брой получава? Според специалисти откритият диалог за заплащането измежду сътрудниците е мощен инструмент за битка с неравнопоставеността в заплатите.

После, представете си бъдещето си в тази компания – има ли поле за изява и развиване?

Това е най-хубавото време за кандидатстване за нова работа

Просто не правете нищо

Любимото занятие на хората от зодиакален знак Рак. Но и нещо, което и всички останали би трябвало да приемем като алтернатива.

Легнете пред тв приемника, прочетете книга – просто презаредете батериите и вземете доза от нужния ви повсеместен сън. Това даже може да ви направи по-продуктивни за идната работна седмица.

Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР