Имаме още 10 дни, в които можем да разговаряме с

...
Имаме още 10 дни, в които можем да разговаряме с
Коментари Харесай

Кирил Петков се присъедини към протестиращите в защита на правителството

Имаме още 10 дни, в които можем да беседваме с депутатите и няма нищо подмолно зад това, съобщи министър председателят Кирил Петков в коментар за идния избор на съмнение към държавното управление и за изхода от него, съобщи Българска телеграфна агенция.

Петков се причисли към протестиращите в поддръжка на кабинета, които се събраха на площад "Народно заседание ".

Те вземат участие в мирното шествие в отбрана на демокрацията, ръководството и парламентаризма на самодейността „ Правосъдие за всеки “.

По думите на Петков има толкоз доста хора, които са интелигентни и са се събрали за България без задкулисие ,

вижда се за какво си заслужават всичките старания, които се вършат.

"Непрекъснато приказваме с доста депутати, тук е въпрос на боязън и отговорности и всеки един би трябвало да си вземе решението .

И аз се надявам, че доста хора ще поемат тази стъпка, която им наподобява страшна, само че е отговорност за България ", уточни Кирил Петков. Той добави, че "има след това още 7 дни, когато ще се види първият мандат. Реално 10 дни преди да знаем какъв брой ще са подкрепящите ".

"Не може да се договаря с нас, не може да ни се оферират покупко-продажби, не може да се оферират подкупи

не могат да се оферират всякакви тактики за непоклатимост, въз основата на това ние да ви излъжем ", сподели още Петков и добави: "България без задкулисие, значи всички, които желаят да вземат участие в ръководството, да застанат начело. Ние не дойдохме единствено с концепцията за изчистване на България от мафията и втората стъпка е основаване на същински институции ".

На митинга Петков също по този начин скандира "мафията вън ".

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР