Имаме опасения, че побоят над майка ми пред заведението на

...
Имаме опасения, че побоят над майка ми пред заведението на
Коментари Харесай

Бургаски бизнесмен бие жени и животни, блъска фатално пешеходци, но досието му е чисто като сълза

Имаме опасения, че побоят над майка ми пред заведението на Ивайло Пешев ще бъде потулен. Това сподели пред Нова телевизия синът на пребитата Ирена Йорданова – Йордан.

„ В региона има доста охранителни камери. Следователят сподели, че записите са конфискувани, само че нямало кой да ги разчете ”, добави той.

Потърпевшата пък показа, че въпреки след побоя, за който упреква ресторантьора, да е открито, че е със сцепена глава, счупено ребро и засегнат бял дроб, в резултат на което получила и пневмония, телесната щета е избрана като лека. Тя е потърсила и Спешна помощ. Лечението ѝ продължава и до през днешния ден.

Преди към две седмици Ирена Йорданова описа пред ТВ камерата по какъв начин притежателят на заведението я е пребил на улицата с дървен кол с железен накрайник.

Мартин Янев, който членува в организация за отбрана на животните, пък разкри, че откакто бе разгласено за побоя над Ирена, са се появили доста хора с сходни недоволства.

„ В обществените мрежи те споделят, че господинът се разпорежда в квартала и раздава „ правораздаване “. Доста от тях са подавали сигнали, само че този човек не е регистриран в полицията и на никое място не е оповестено, че е направил някакво закононарушение през годините “, добави той.

„ Доколкото разбрах, по непотвърдена информация, а ние сме помолили хора на високи равнища да я ревизират... Преди към пет години към стадион „ Герена ” блъска жена, която след това умира. Бил е мъртвопиян. Случаят остава без никакво развиване. Помолили сме да се ревизира дали е регистриран за такова действие. Имаше информация, че въпросният мъж се употребява с подкрепи на двама прокурори “, съобщи Янев.

Репортерът Татяна Йорданова показа, че е потърсила предприемача, само че отказал да застане пред камерата. Той нито удостовери, нито отхвърли да е нападал Ирена, добави журналистката.

Трябва ли да познават точните прокурори и служители на реда, с цел да може да правиш каквото пожелаеш, разяснява пък водещият на „ Здравей, България “ Виктор Николаев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР