Имаме около 20-30 хиляди бензиностанции, които не са регистрирани, а

...
Имаме около 20-30 хиляди бензиностанции, които не са регистрирани, а
Коментари Харесай

Ревизоро: Има 20-30 хиляди незаконни бензиностанции

Имаме към 20-30 хиляди бензиностанции, които не са регистрирани, а ние мислим по какъв начин да препроверяваме тези 3000-4000 бензиностанции, които са на ярко, разгласи депутатът Емил Димитров-Ревизоро. Той съобщи, че Икономическа полиция не взема ограничения, а една трета от горивата са контрабандни.

Има една американска система, която ще уличи контрабандата с горива. Ще има съперници против нея, защото тя ще усили цената на горивото с 1 стотинка, само че аз ще оказа помощ по всякакъв начин на премиера да я вкара. Тя е доста елементарна и ще ревизира дали горивата са контрабандни, изясни Ревизоро.

Хубаво е да има антикорупционно звено. Въпросът е по какъв начин ще се подават сигналите. Притеснявам се от политическата разпра. Притеснявам се от опцията някои хора да страдат, без да са отговорни. Но въпреки това не е разумно единствено поради тези терзания да няма антикорупционно звено, добави той. Депутатът разгласи, че това, за което е приказвал през годините - за битката с корупцията и контрабандата, в този момент е политика на властта.

Много съм удовлетворен от дейностите на кабинета. Това съобщи пред Българска национална телевизия Емил Димитров.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР