Имаме нужда от вас веднага, спомнете си Пърл харбър, спомнете

...
Имаме нужда от вас веднага, спомнете си Пърл харбър, спомнете
Коментари Харесай

Зеленски към американския Конгрес: Когато мислите за Украйна, си спомнете за 11 септември


Имаме потребност от вас незабавно, спомнете си Пърл харбър, спомнете си офанзивите на 11 септември, когато мислите за Украйна. Това сподели пред американския Конгрес украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 2655
Украинският президент прикани за определяне на неразрешена за полети зона над Украйна, с филантропична цел, съобщи Си Ен Ен.

С овации Конгресът на Съединени американски щати приветства изявлението на украинския президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога към членовете на Камарата на представителите и Сената. Председателят на Камарата на представителите на Съединени американски щати Нанси Пелоси уточни, че показва украинския президент с голяма привилегия и чест. На украински тя сподели „ Слава на Украйна! ”, като прикани сътрудниците си да създадат същото.

„ Благодаря Ви доста! Горд съм да ви поздравя от Украйна, от Киев - един град, който се бомбардира ежедневно от съветските войски. Но ние не се предаваме. Дори не мислим за секунда да се предадем, както доста други градове в нашата красива страна, които са в най-лошото си положение след Втората международна война ”, сподели Зеленски.

Той приветства Конгреса от името на „ смелия украински народ ”, който по думите му в продължение на осем години се опълчва на съветската експанзия и който дава синовете и дъщерите си в битката против нашествието на Русия.

„ В момента се взема решение ориста на нашата страна. Съдбата на нашия народ - дали украинците ще бъдат свободни и ще запазят демокрацията си. Русия нападна освен нас и нашите градове, само че това е груба експанзия срещу нашите полезности и правото ни да живеем свободно и да изберем нашето бъдеще ”, добави Зеленски.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР