„Имаме ново мнозинство, което иска да разруши всичко, без да

...
„Имаме ново мнозинство, което иска да разруши всичко, без да
Коментари Харесай

Александър Симов: Има едно ново мнозинство, което иска да разруши всичко в името на нищо

„ Имаме ново болшинство, което желае да унищожи всичко, без да предлага алтернатива”, това сподели Александър Симов от Българска социалистическа партия преди началото на парламентарния ден.

„ Краят на държавното управление беше предстоящ. След като се видя, че към този момент имаме ново болшинство в Народното събрание, една нова коалиция на разрушението, беше ясно, че ще е подобен развоят. Това обединяване - сред ГЕРБ, Движение за права и свободи, „ Възраждане” и остатъците от Има Такъв Народ, унищожи ръководството в името на нищо”, счита Симов.

По думите му в този момент най-важната задача на Народното събрание е актуализацията на бюджета.

„ Именно при дебатите ще си проличи кой желае да свърши работа и кой просто е разрушил всичко в името на мутренските си ползи. Парламентът към този момент веднъж е приемал актуализацията на бюджета, без да има образувано каквото и да е болшинство. Мисля, че това стана в границите на 46-ото НС”, сподели още Симов.

Според него една от грешките на държавното управление е неналичието на съгласуваност сред обособените елементи на управническата коалиция.

За ветото над Северна Македония:

„ На срещата на европейските водачи ветото няма да бъде вдигнато. Решението би трябвало да бъде взето от българския парламент след обстойна полемика по същината на предложението”.

За избора на нов ръководител на Народно събрание:

„ Не сме обсъждали дали Кристиян Вигенин да е нашата кандидатура”.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР