Имаме над 50% участие на млади хора в своите листиБългарската

...
Имаме над 50% участие на млади хора в своите листиБългарската
Коментари Харесай

Вяра Емилова: Бяхме социалния стълб в правителството и така ще продължим в следващото

Имаме над 50% присъединяване на младежи в своите листи
„ Българската социалистическа партия постоянно е държала на това жителите да имат по-високи пенсии и приходи. И ние най-много като ангажимент към хората бяхме обществения дирек, който всекидневно работеше да бъдат вдигнати приходите. В момента можем да кажем, че имаме увеличени майчински за втората година, имаме нараснала минимална работна заплата и оттук насетне продължаваме да работим върху тези ограничения. Няма по какъв начин други политически сили да си приписват това, за което Българска социалистическа партия работи от години наред. “ Това съобщи секретарят на ИБ на Българска социалистическа партия Вяра Емилова в ефира на BG on AIR.

Емилова бе безапелационна, че социалистите влизат със самочувствие в актуалната предизборна акция. „ Българският гласоподавател е умен и той ще даде своята оценка за това какво е свършила всяка една от партиите “, добави тя.

„ В нашият правилник е записано, че 40% от хората, които влизат в листите би трябвало да са млади. В момента този % е много по-висок, тъй като над половината са младежи. Освен политиката, която Българска социалистическа партия води към възрастните хора, ние би трябвало да се ориентираме и към младите. Затова и предизборната ни платформа този път е още по-насочена към тях. Надявам се, че подмладяването на листите ще донесе една напълно друга и нова сила в акцията “, разяснява секретарят на ИБ на Българска социалистическа партия за предизборната платформа и целите на левицата.

Вяра Емилова съобщи, че социалистическата партия предлага проект, който включва 4 съществени ограничения. „ Една от тях е да продължат диалозите с „ Газпром “, настояваме за това още от април месец. Втората е да има обезщетения за бизнеса, както ние успяхме да го създадем с тока преди няколко месеца. Разбира се и помощи за битовите консуматори. Предстои ни една много тежка зима и, в случай че не осигурим естественото действие на страната – това ще се отрази на българските жители “, уточни тя по отношение на част от ограниченията на социалистите.

„ Ние виждаме това, което се случва откогато е служебния кабинет. Има разпра с някои от членовете на Българска социалистическа партия. Хора, които са назначени и са експерти – сега биват отстранявани от работа. Все отново главната отговорност на служебния кабинет е да възпроизведе почтени избори. Надявам се да да си я свършат и да не се занимават с Българска социалистическа партия “, изясни членът на Изпълнителното бюро на социалистическата партия за дейностите на служебното държавно управление.

В умозаключение Вяра Емилова дефинира настояването на Трифонов за референдум за президентска република като следващото популистко заричане. „ Най-страшното, което може да направи един политик е да свири на струната на страстите на българските жители. От Слави Трифонов и от Има Такъв Народ видяхме в 3 Народното събрание, че те не извършват своите обещания “, приключи тя.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР