Имаме моден сезон - кой да бъде по-голям евроатлантик"Надявам се

...
Имаме моден сезон - кой да бъде по-голям евроатлантик"Надявам се
Коментари Харесай

Боян Чуков: ЕС ще се разпадне много по-бързо от НАТО

Имаме фешън сезон - кой да бъде по-голям евроатлантик

"Надявам се да не се стигне до тотално нулиране на дипломатическите връзки сред България и Русия. Вероятно е да бъдат замразени на ниско равнище, което ще подсказва, че сред двете страни няма никакви канали на връзка ".

Това сподели пред анализаторът Боян Чуков. И уточни като забавно изгонването на всички счетоводители от консулствата в Русе и във Варна и от посолството в София.

"Някой доста тъкмо си е направил сметката, че като се изгони тази категория чиновници, се сковават двустранните връзки. Проблемът на Кирил Петков е, че извърши това отвън правното и административно поле на България ".

По думите му не може да се приказва за взаимност, която да бъде спазена 100%.

Според него дейностите на Елеонора Митрофанова не са резултат от персонално решение, а "точно координирано с Москва ".

В предаването "Политически НЕкоректно " анализаторът добави:

"За да бъде изпъден посланик, шпионин на дипломатическо прикритие, би трябвало да бъде махленски в активност, несъвместима с неговия статут. Всеки може да подозира всеки. Трябват доказателства. Иначе става произвол и субективно решение ".

Чуков уточни, че живеем в фиктивен свят на световната демократична империя, която стартира да се раздира:

"На фона на това шумно заявено единение на НАТО и на Европейски Съюз се задават пукнатини. Европейски Съюз ще се разпадне доста по-бързо от НАТО ".

Неговото мнение, че войната в Украйна се води сред англосаксонското ядро и Руската федерация, а останалите са логистика - Европейски Съюз се оформи като икономико-политическа надстройка на плановете на американците и на британците.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР