Имаме многостепенен план, който ще приведем в действие, това заяви

...
Имаме многостепенен план, който ще приведем в действие, това заяви
Коментари Харесай

Говорителят на израелската армия: Tерористите няма да видят спокоен ден

Имаме многостепенен проект, който ще приведем в деяние, това съобщи представителят на израелските отбранителни сили Арие Шаликар.

" Усилията ни в последната фаза, която и сега тече, са съсредоточени върху това да убедим хората от Ивицата Газа да се реалокират от северната ѝ част на юг по разнообразни направления. Наша цел е столицата на Газа – Газа сити, където е основната квартира на „ Хамас ”. Знаем, че точно от там групировката управлява огромна част от своите интервенции ", съобщи Шаликар.

По думите му отговорността за живота на цивилните в Ивицата Газа се носи от управлението на Ивицата Газа и това е „ Хамас ” - от 17 години насам.

" От края на Холокоста насам израелският народ и Израел понесоха брутална кланица, която деца и бебета не претърпяха. Терористите варвари убиха, обезглавиха, изгориха тези израелски деца. Оттук нататък терористите няма да видят спокоен ден на тази земя. Всеки един от тях, който е взел участие в касапницата на 7 октомври, ще бъде погубен, колкото и да се укрива ", закани се Арие Шаликар.

В интерю за Нова той призна, че са били сюрпризирани: " Не бяхме готови за тази офанзива, за такава кланица, за тази грубост. Не подозирахме, че следва сходна инвазия, и то в празничен ден ".

" Видяхме хора, които са в положение да разтрелват дребни деца, да умъртвяват бебета. Ние знаем, че тази свирепост не може да бъде надмината. Наясно сме против кого се борим и би трябвало да използван цялата наша неотстъпчивост против тези терористи. Целта е освен да имаме една Газа, освободена от терористи, а и да подсигурим бъдещето на децата и в Газа, и в Израел ", добави представителят на израелските отбранителни сили.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР