Имаме много фенове, за които е удоволствие да бъдат близо

...
Имаме много фенове, за които е удоволствие да бъдат близо
Коментари Харесай

Коцето за секс скандала с непълнолетна: Злоупотребяват с името ми 


„ Имаме доста почитатели, за които е наслаждение да бъдат покрай нас и да споделят нашата маса и внимание. Но има и такива, които злоупотребяват с доверието ни, гонейки бързата популярност, и прибягват до притеснителни способи.

Тук става дума тъкмо за такава корист, само че не желая да влизам в детайлности, с цел да не преча на следствието. До дни казусът ще се разплете, ще излезе истината нескрито и ще блеснат на бял свят игричките. “.

По този метод фолк артистът Константин разяснява скандалното обвиняване в обезчестяване против него, написа „ Телеграф “.

Коцето е безапелационен, че това е следващият случай, в който злоупотребяват с името му, като съобщи, че за пръв път приказва по случая пред медията.

„ Искам да поздравя всички, които ме обичат, и да им пожелая да бъдат щастливи и спокойни “, добави още изпълнителят.

Преди дни в медийното пространство се завъртя информация, че 17-годишна ученичка е подала тъжба за обезчестяване против фолк артиста.

Според жалбата на 18 август в РУ-Несебър е постъпила жалбата от малолетното момиче, чието име не е ясно. В нея се твърди, че Коцето е направил с малолетната насилствени полови дейности в стая в хотела, която той обичайно наема всяко лято наоколо до ресторант в Слънчев бряг.

Непълнолетната госпожица се завъртяла това лято към звездата и от известно време се движела на всички места с компанията му. На 18 август през нощта Константин имал присъединяване в Приморско, откъдето се прибрал в към 5 часа призори.

Шофьорът му Вили паркирал майбаха пред хотела. Непълнолетната била с артиста и непринудено влезнала в стаята му, заяви Флагман.

Друг източник от органите на реда твърди пред бургаския уебсайт, че возилото на звездата е засечено пред полицията, а водачът му е отведен след позитивна проба за приложимост на кокаин, взета му била и кръвна проба.

Районната прокуратура в Бургас към този момент проверявала случая, като формираното досъдебно произвеждане към този момент било против незнаен причинител.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР