Имаме много допирни точки за това, което ни интересува -

...
Имаме много допирни точки за това, което ни интересува -
Коментари Харесай

И независимите ще подкрепят кабинет Василев

Имаме доста допирни точки за това, което ни интересува - ясна законодателна стратегия, ясна стратегия за дейности на държавното управление, до момента в който съществува. От на следващия ден започваме да работим по стратегиите. Всеки от нас ще си обясни дали ще има поддръжка. Знаем, че национално виновното държание е да има държавно управление, само че държавно управление с ясна стратегия и с ясни дейности, които би трябвало да бъдат осъществени в полза на България. Това, което ни сплотява, е антикорупцията в този къс интервал, измененията в КПКОМПИ, регулаторните органи, правосъдната промяна, службите за сигурност. В петък всеки един от нас ще изрази своето мнение. Разговорът беше потребен. Ще работим в работни групи. Всеки от нас ще гласоподава по този начин, както е решил. По-добре е да градим, в сравнение с да разрушавам. Това сподели самостоятелният народен представител Иво Атанасов откакто дружно си Георги Георгиев, Иво Атанасов, Светлин Стоянов, Николай Радулов и Деян Петков бяха на консултациите с " Продължаваме промяната " в Народното събрание.

Представителите на Политическа партия са номинираният за министър председател Асен Василев и Кирил Петков, Даниел Лорер, Никола Минчев и Андрей Гюров.

" Продължаваме диалозите Всеки, който независимо може да вземе е решение, е добре пристигнал на диалози. Имаме чуваемост. Искаме да изработим в действителност най-хубавата стратегия ", сподели номинираният за министър председател Асен Василев и добави, че е оптимист. Смятам, че ние постоянно би трябвало да сме в напрежение и че всяко гласоподаване в тази зала би трябвало да ни държи в напрежение, тъй като това е единственият метод да се създадат същински закони ", сподели Асен Василев. Според него в случай че законите се вършат като депутатите се употребяват като машини за гласоподаване от хора, които са отвън Народното събрание, това не ни държи в напрежение, само че видяхте до каква степен сме стигнали в последните 15 години, сподели още Асен Василев.

" Не беседвам с никого от сътрудниците, не звъня на никого, всеки е свободен самичък да вземе решението си " сподели Иво Атанасов. Дали ще върнат мандата ще вземат дружно в " Продължаваме промяната ", сподели пък Асен Василев.

ТЕМА преди 28 минути 555 преди 1 час 1374 преди 2 часа 1492
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР