Имаме млад отбор, който ще обиграваме и през новия сезон

...
Имаме млад отбор, който ще обиграваме и през новия сезон
Коментари Харесай

Септември няма да гони промоция на всяка цена

" Имаме млад тим, който ще обиграваме и през новия сезон няма да нападаме място в Първа лига ". Това съобщи в изявление за " Хоризонт " Кристиян Добрев. Както и известно, Септември загуби с 0:2 от Царско село срещата за влизане в efbet Лига. Това докара до куп рокади в клуба. От Септември си потеглиха 12 футболисти и Милен Радуканов, треньор на отбора.

От през днешния ден тимът на Септември възобновява подготвителен развой, а в края на седмицата ще бъдат направени наложителните PCR проби при започване на месец август. В края на предходната седмица четирима футболисти и треньорът на вратарите в Септември бяха инфектирани с COVID-19 и сложени под карантина за период от 14 дни. След извършени повторни проби в представителния тим на Септември, резултатите демонстрираха, че няма нови позитивни проби сред играчите и спортно-техническия щаб.

" Ще продължим с налагането на наши лични фрагменти. Бюджетът в клуба е понижен и по тази причина няма да имаме за цел непременно да гоним място в първа професионална футболна лига. Работили сме с Христо Арангелов и Мариян Христов и по тази причина взехме решение още веднъж да заложим на тях като треньорски екип ", сподели Кристиян Добрев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР