Имаме ли легитимно избран президент? Този въпрос ще тежи с

...
Имаме ли легитимно избран президент? Този въпрос ще тежи с
Коментари Харесай

Радев загуби 500 000 гласа, България - 5 години

Имаме ли законно определен президент? Този въпрос ще тежи с цялостна мощ през идващите 5 години, откакто Румен беше определен за втори мандат с по-малко от 25% от българите, имащи право на глас.

Вчера до урните, с цел да гласоподават за Радев, отидоха към 1 500 000 души, което е с над по-малко от тези, които президентът получи, когато завоюва първия мандат.

Освен рекордно ниската избираема интензивност, която буди съществени подозрения за легитимността на новия остарял президент, разумно е да се запитаме за какво половин милион българи изгубиха доверието си към Радев.
свързани новини88617преди 3 часа19653преди 5 часа
Въпреки че президентът се радваше на големи привилегии, рекламирайки се в народен ефир гратис всяка вечер по-време на предизборната акция, макар огромна част от партиите, които го поддържаха обществено, макар репресиите на назначения от него Бойко Рашков против съперниците му, доверието към е намаляло доста по отношение на предишния мандат.

А фактори за осъзнаването на българина колкото искаш - потъпкване на Конституцията, разцепление на нацията, разединение на партията, която го направи президент, съветници сътрудници на Държавна сигурност, съветници, уличени да взимат подаръчни пликчета, да вземат участие в масонски ложи, да пишат есемеси до основния прокурор, министри, употребявани за бухалка и такива, които нехаят, че единствено за месец страната изгуби 5000 българи поради бездействието в битката с ковид.

Истината е, че българското самоосъзнаване стартира. И до момента в който за Радев, който 500 000 гласа, това надали е проблем, защото в близко бъдеще той ще има безконтролна власт в страната, още 5 години. Години, в които вместо да гоним страните от Европейски Съюз по стопанска система и качество на живот, ще се разделяме още веднъж на " честни " и на " нечестни " и ще се занимаваме с ченгесарски номера.

Може би след още българският народ към този момент ще е прозрял истината, само че тогава към този момент ще е безсмислено, а и късно...
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР