„Имаме ли 121 независими депутати, съм сигурен, че ще бъдем

...
„Имаме ли 121 независими депутати, съм сигурен, че ще бъдем
Коментари Харесай

Петков би подкрепил кабинет на Демократична България

„ Имаме ли 121 самостоятелни депутати, съм сигурен, че ще бъдем доста щастливи да бъдем част от бъдещето ръководство, в случай че ги нямаме - по-добре да вървим на избори”. Това сподели пред публицисти министър-председателят в оставка Кирил Петков

„ Продължаваме промяната” няма срещу съставянето на държавно управление с мандат на „ Демократична България”, добави Петков.

„ Ако това се случи, кой е начело няма значение. На нас не ни трябват 121 депутати, 18 министри, би трябвало ни войска от 20-30 000 индивида, които да създадат същинската смяна. Говорим за общински служби, институции по места, има толкоз функции за хора, които желаят да бъдат част от смяната. Да си част от смяната е тежка задача - значи да си дадеш част от живота и силата, без действително да има дял за теб”, разяснява министър председателят в оставка.

Той участва на откриването на изложбата „ Моралът е доброто”, на която са показани авторски фотографии на доцент доктор Кристиан Таков.

„ Ние сме почитатели на Кристиан Таков. Той сподели, че България се разсънва. Ако сме задоволително доста хора и следваме образеца на Кристиан Таков, рано или късно смяната ще пристигна в България”, разяснява още Петков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР