Имаме историческа цел и не трябва да изпускаме момента за

...
Имаме историческа цел и не трябва да изпускаме момента за
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Необходима е промяна във философията на управление на столицата, истинските демократи сме ние

Имаме историческа цел и не би трябвало да изпускаме момента за смяна в ръководството на София, споделя претендентът за кмет на София и лидер на листата на МК „ Българска социалистическа партия за България “.

Намираме се в исторически миг и в този момент е шансът с всеобщи старания да променим София и столицата да избере ляв кмет след 33 години дясно ръководство. Това обръщение насочи Ваня Григорова. „ Трябва да се съсредоточим върху огромната цел. Ние имаме цел и тя е историческа. Наистина имаме необикновен миг и не би трябвало да го изпускаме “, сподели тя.

„ На първо място ние би трябвало да променим философията на ръководство на града, защото от 33 години насам столицата се ръководи изцяло безконтролно “, акцентира Григорова.

Кандидатът за кмет на София Ваня Григорова и претендентът за кмет на регион „ Оборище “ Михаил Ставрев, излъчени от необятната лява „ Българска социалистическа партия за България “, се срещнаха и разговаряха със съидейници, симпатизанти и представители на обществеността в регион „ Оборище “. 

На срещата си със съидейници Ваня Григорова съобщи, че е нужна оптималната готовност в настъпващата гореща фаза на акцията.

„ Истинате е, че ни следва още доста работа и то тъкмо в този момент, в идващите дни. Нека се активизираме оптимално през идната седмица “, прикани претендентът за областен кмет на „ Оборище “ Михаил Ставрев.

Григорова акцентира, жителите би трябвало да са наясно за разликата сред нас и нашите съперници, с цел да създадат своя избор и съобщи, че с главните кандидати имат изцяло разнообразни полезности и генерални разлики във визията си за ръководство:

„ Те считат, че няма нищо неприятно в отдръпването на Общината от ръководството на столицата, нямат нищо срещу концесионирането на комунални услуги и показват всичко това – връщането на всички съществени действия в общински ръце, като нещо невероятно, като химера, като че ли това не се случва в естествените цивилизовани страни “, обасни Ваня Григорова и зададе въпроса за какво това може да се случва във Виена, в Париж, даже в Троян, а не може да се случи в София.

Тя акцентира още един път тезата си, че когато се преотстъпват общински действия като озеленяване, поддържане на осветлението и на инфраструктурата, водоснабдяване и канализация на частни компании, на процедура това е отвод от ръководство, който коства прекомерно скъпо на софиянци. 

„ Защото парите, които отиват в частни компании и с които те образуват облага, би трябвало да останат в общината, с цел да може по-пълно да се удовлетвори публичният интерес, а не да си обясняваме, че няма пари да оправим здравните пунктове, да изправим покривите на учебните заведения, да изградим нови басейни, детски градини или да решим други съществуващи проблеми “, разяснява Ваня Григорова. 

По думите ѝ в този момент политическото двуличие стигна нови върхове - Партии и обединения, които са били избирати поради разликите им в политическата изразителност, сега ръководят дружно.

„ Демократите в София и в страната сме ние. Те са автократи. Те са тези, които подчиняват публичния интерес на парите. Те са проводниците на лобистите. Но по никакъв метод не трябва да им разрешаваме да се назовават демократи. Защото народна власт значи ръководство на народа. При тях е ръководство на парите “, съобщи Григорова и добави, че досега нейните съперници не престават настойчиво да заобикалят присъединяване в предизборните диспути в националните и публичните медии. 

„ Защо? За да не могат жителите да създадат разликата сред тяхната „ управническа “ философия в кавички, тъй като това не е ръководство, а безнаказаност и всичко това, за което ние настояваме и ще се борим в идващия мандат в Столичния общински съвет, “ сподели Ваня Григорова. Тя изрази вяра до края на предизборната акция за локалния избор да има късмет за открити и почтени диспути с представителите на сглобката, с цел да могат жителите да преценяват сами за кого да гласоподават на 29 октомври.

В част от срещите с жители и обиколката в регион „ Оборище “, която стартира от Докторската градинка, мина през парк „ Заимов “ и приключи със среща със симпатизанти от Българска социалистическа партия, се включи и ръководителят на Българска социалистическа партия – София и претендент за общински консултант Иван Таков.

Хора и минувачи се ръкуваха с усмивка с кандидата за кмета Ваня Григорова и й пожелаха триумф – с нескрита благосклонност и вяра София да се промени.

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР