Имаме информация за три жертви, следствие на пороите. Починалите са

...
Имаме информация за три жертви, следствие на пороите. Починалите са
Коментари Харесай

Кошмарът продължава! Три са вече жертвите от страшното бедствие в Бургаско!

Имаме информация за три жертви, разследване на пороите. Починалите са от Полски извор, Равнец и Черни връх. Това заяви за Burgas24.bg регионалният шеф Вълчо Чолаков, който сега пътува за село Равнец.

Припомняме, че след заповедта на кмета Димитър Николов за оповестяване на отчасти бедствено състояние в община Бургас, са издадени още две. Втората е за готовност на спомагателни сили и средства от всички общински предприятия и компаниите за пътна и "зелена " поддръжка.

Привлечени са и доброволческите формирования за отводняване с помпи на наводнените парцели. Третата заповед на кмета е за анулация на образователните занятия в най-пострадалите региони - училището/детската градина на село Равнец и учебното заведение на квартал "Горно Езерово ".

Бедственото състояние е в действие от 4 часа на 25 октомври. В предходните три часа върху територията на община Бургас се изсипаха сумарно 60 литра на кв. метър дъжд.

Затворени са пътищата "Долно Езерово " - Братово и Извор - Зидарово. Нивото на река Изворска се е повишило с 3 метра и тук-там тя прелива.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР