Имаме информация в аванс, че съвсем скоро ще има опити

...
Имаме информация в аванс, че съвсем скоро ще има опити
Коментари Харесай

ГЕРБ имали информация за готвена нова костинбродска афера

Имаме информация в задатък, че напълно скоро ще има опити за нова спекулация, сходна на тази преди няколко години в Костинброд - това съобщи Томислав Дончев на конференция на ГЕРБ след окончателните резултати от изборите. " Имаме вътрешна информация за това ", разясни той.

Томислав Дончев разкритикува опозицията, че са трансформирали локалните избори в парламентарни и заостри вниманието върху ново поолитическо, по думите му събитие. " Ставаме очевидци на нов политически феномен - политически джендаризъм... Това е да си скриеш претендента, пребоядисаш, издигнеш от предприемчив комитет. ", съобщи той.

От щаба на управряващата партия регистрират прогрес в резултатите спрямо предходните локални избори, извършени през 2015 година

" Електоралната картина след първия тур - съотношението ГЕРБ:БСП е две към едно. ГЕРБ печели в 163 от 265 общини в цялата страна и усилва общинските си съветници с 80 в цялата страна, а те са 1807 в цяла България ", разяснява регионалният координатор на ГЕРБ в София и ръководител на предизборния щаб на партията Цветомир Паунов

ГЕРБ се структурира като опция на всички партии, гласи анализът на ръководителя на ПГ на ГЕРБ доктор Даниела Дариткова " Неоспорим факт е, че ГЕРБ покачва броя на общинските съветници и в по този начин наречените смесени райони. В Хасково ще имаме 17 общински съветници повече в другите общини. В Силистра 7 общински съветници повече, в Шумен 6. В Кърджалийска област с един повече спрямо 2015 ”, означи тя и акцентира, че в обичайно считаната за алена цитадела Смолянска област Българска социалистическа партия се обрисува като трета политическа мощ.

Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР