Имаме информация и съмнения, че нашият резултат от последния вот

...
Имаме информация и съмнения, че нашият резултат от последния вот
Коментари Харесай

Нинова: Потвърдиха се съмненията ни, че през машините може да бъде манипулиран вотът

" Имаме информация и подозрения, че нашият резултат от последния избор е повлиян тъкмо от машините. Когато предложихме смесеното гласоподаване всички ни се нахвърлиха, спомняте си целия жълтаж за хартиената коалиция, само че времето като най-хубав другар на политика сподели, че подозренията ни са имали учредения ", добави тя.

Лидерката на социалистите сподели още, че чака Централната изборна комисия да вземе своето решение по какъв начин да се работи оттук насетне, само че за БСП версии за отсрочване на избори, пренасяне на дати и по този начин нататък не са допустими.

" Искаме да заявим политическата си позиция - посредством машините може да се манипулира вотът. Да се вземат ограничения за транспарантен и почтен избор ", прикани Нинова.

По думите й ЦИК би трябвало да каже кое е най-хубавото тъй че нито един глас да не бъде сменен. Ако написаното в отчета на ДАНС, че заместник-министърът на електронното ръководство е снимал кодовете с телефона си е правилно, той незабавно би трябвало да понесе политическа и наказателна отговорност, безапелационна бе Корнелия Нинова.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР