Имаме информация, че към протеста днес идват момчета - футболни

...
Имаме информация, че към протеста днес идват момчета - футболни
Коментари Харесай

Адв. Хаджигенов: Полицията пусна провокаторите миналия път, сега знаем за футболни фенове от провинцията

Имаме информация, че към митинга през днешния ден идват момчета - футболни почитатели, от провинцията. Това сподели пред Actualno.com адв. Хаджигенов, един от уредниците на Великото национално въстание 2. Той прикани протестиращите да не се поддават на провокации.
Сблъсъците на предходните митинги бяха предизвикани от хора, проведени от държавното управление, позволени на площада от Министерство на вътрешните работи. Те свършиха мръсното си дело, а по-късно полицията размаза митинга. Аз видях по какъв начин полицията пусна 30-50 индивида, всеки от тях с раница. Аз персонално видях няколко винкела от по метър в ръцете им, което не е допустимо без Министерство на вътрешните работи. Това сподели той за предходните конфликти.
 Хаджигенов с рекомендации към протестиращите при задържане и полицейско принуждение (ВИДЕО) Хаджигенов с рекомендации към протестиращите при задържане и полицейско принуждение (ВИДЕО)
Адвокат Николай Хаджигенов излезе с няколко значими рекомендации към протестиращите при обгазяване, полицейска офанзива и задържане. Ето какво...
Провокаторите бяха забележими, ясно различими.  Вечерта един влогър, който се беше качил на една от колите и викаше " Бийте жандармерията ", сподели още той.
Какво сподели той за " мъката на ръководещите да се задържат на власт " можете да гледате в идващото видео.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР