Имаме хроничен проблем с качеството на полаганата в България. Това

...
Имаме хроничен проблем с качеството на полаганата в България. Това
Коментари Харесай

Експерт: В България има хроничен проблем с качеството на пътната маркировка

" Имаме продължителен проблем с качеството на полаганата в България ". Това сподели в студиото на „ На Фокус ” по Нова телевизия Диана Русинова от Европейският център за транспортни политики.

Според нея у нас единствено се имитират ограничения за пътна сигурност, липсва надзор, а страната отхвърля проблемите. Русинова е безапелационна, че е нужен анализ и оценка на пътищата в България и тяхната сигурност.
Експерт: Проблем за България остава осветлението и пътната маркировка
Ние нямаме в страната полигон и за елементарните водачи, нито за товарните, където в рискови условия и в рискови обстановка всичко то...

Относно съдбовния сектор на Автомагистрала " Струма ", тя показа, че в центъра са получавали сигнали за противоположните виражи там. " Човекът постоянно ще продължи да бърка, точно за това инфраструктурата би трябвало непрекъснато да се усъвършенства, с цел да се избегне съдбовния край при произшествия ", добави Диана Русинова.

Тя осведоми, че в четвъртък чакат неправителствена организация от районен съд Македония, която също се занимава с транспортната тема, и Европейският център за транспортни политики ще си сътрудничи с тях по отношение сигурността по пътищата и в двете страни.

" Не може да си фантазираме, че на " Струма " има маркировка, постоянно споделяме на курсистите да внимават за маркировка и знаци и тяхната видимост ", това заяви и автоинструкторът Антон Соколов, който всекидневно минава по този път с курсистите си. Той добави, че в този сектор прекъсването е мъчно, изключително при мокро време. " Много от пътищата в България са с проблеми със знаци, маркировка и сигурността напълно ", добави автоинструкторът и акцентира, че за него това е неприемливо и несъответстващо.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР