Имаме готовност да управляваме, имаме програма и решения за всеки

...
Имаме готовност да управляваме, имаме програма и решения за всеки
Коментари Харесай

Красен Кралев: ГЕРБ проявява зряло поведение в парламента

Имаме подготвеност да управляваме, имаме стратегия и решения за всеки един бранш, само че за това би трябвало да намерим съидейници. Това сподели депутатът от ГЕРБ Красен Кралев в предаването „ Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

По думите му ГЕРБ демонстрира зряло държание в Народното събрание. „ Правим неимоверни опити с цената на отстъпки, на доста взаимни отстъпки от наша страна да намерим консенсус ", съобщи той.

Резултатът от изборите съгласно него демонстрира, че гласоподавателите желаят политическите сили да проявят отговорност и посредством разговор да реализират единодушие за съдружно ръководство.

Най-големият проблем съгласно него е икономическата рецесия, виновност за която има предходното ръководство. Социологическите изследвания също демонстрират, че 80% от хората показват точно този проблем, добави той. „ Трябва да се направи държавно управление, би трябвало да се вземат значими решения, които да стабилизират стопанската система на страната. Ние сме в сериозна икономическа рецесия. Дълбочината й занапред следва. Имаме съществени проблеми с бюджетния недостиг. Това би трябвало да е тематиката, към която да се обединим ", уточни той.

Всички партии имат ръководи на комисиите в Народно събрание съразмерно по отношение на тяхното наличие в Народното събрание, съобщи депутатът от ГЕРБ. „ В предходното Народно събрание опозицията нямаше никакви ръководители на комисии ", напомни той.

Преговорите за сформиране на кабинет съгласно него не са обречени. ГЕРБ ще направи всичко по силите си, с цел да откри единодушие за образуване на държавно управление.

Българска национална телевизия, „ Денят стартира с Георги Любенов "
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР