Имаме готов законопроект, който да даде възможност за или настанени

...
Имаме готов законопроект, който да даде възможност за или настанени
Коментари Харесай

Даниела Дариткова: Имаме готов законопроект за гласуване на лица под карантина или в болница

" Имаме подготвен законопроект, който да даде опция за или настанени в болница с коронавирусна зараза, да гласоподават на идните парламентарни избори ". Това обявr в изявление за БНР ръководителят на ПГ на ГЕРБ.
Тя изрече вяра в оставащите седмици на Народното събрание да бъде реализиран консенсус с останалите партии, с цел да могат да се подсигуряват правата на всички български жители и да се реализира оптимално допустимо присъединяване на всички в изискванията на пандемична конюнктура.
Председателката на ПГ на ГЕРБ съобщи, че ръководещите са подготвени да изпълнят всички законови задължения, с цел да се проведат правилно проведени и почтени избори в страната.
Дариткова отговори и на въпроса дали след парламентарните избори:
" Ние нямаме врагове, наш зложелател е ковид.... Винаги сме държали на това да се запазят опциите за реализиране на консенсус, да не се горят всички мостове, даже и с политическите ни съперници, тъй като в моменти на рецесия България има потребност тъкмо от това ".
Темата дали Бойко Борисов ще бъде претендент на ГЕРБ за президент не се разисква в партията, изрично съобщи Даниела Дариткова и посочи, че сега напъните на ГЕРБ са ориентирани към парламентарните избори.
" Трябва да се търсят мотивите за разговор и за взаимна работа. Упреците да бъдат отправяни правилно и независимо, с цел да имат тежест институциите и да бъде демокрацията мощна " - по този начин разяснява тя продължаващата борба сред президента и премиера.
 Даниела Дариткова: Сега не е време да търсим виновници Даниела Дариткова: Сега не е време да търсим виновници
" Здравната система се оправя с предизвикването да се грижи за над 400 пациенти. Трябва да бъдат оценени случаите, които се изтъ...
С равнището на връзка, което не е предполагало присъединяване на премиера Бойко Борисов, изясни Дариткова неявяването на министър-председателя в Европейския парламент на чуването на Мониторинговата група за народна власт, господство на закона и съществени права.
По думите ѝ методът, по който се приема министър председателят от водачите на другите европейски страни е индикативен, че той е почитан и добре признат:
" Нашите политически съперници и в Европа вършат всичко допустимо, с цел да дискредитират България ". Тя уточни, че влизането на страната в така наречен чакалня на Еврозоната демонстрира, че България е добре оценена и вероятността пред нея е добра и страната ще се промени, с помощта на ГЕРБ и " Обединени патриоти ".
Във връзка с рецензиите на към утвърденото на първо четене в Народното събрание основаване на фигурата обвинител, който да проверява основния прокурор в България, Дариткова съобщи, че преди второ четене ще бъдат взети поради всички отзиви и мнения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР