Имаме една зона във Варна, която се решава да се

...
Имаме една зона във Варна, която се решава да се
Коментари Харесай

Павел Христов: Не сме против спирането на автомобилите по Крайбрежната алея на Варна 


„ Имаме една зона във Варна, която се взема решение да се прави пешеходна, което е ужасно, само че по същия метод би трябвало да се подходи и към Морската градина. Драмата е само в това, че се подхожда с двойни стандарти “. Това сподели в предаването „ Позиция “ на Радио Варна депутатът от ГЕРБ Павел Христов. Коментарът му е във връзка прекъсването на придвижването по крайбрежната алея във Варна.

По думите на Христов, Благомир Коцев от години наред води война с Община Варна и със заповедите на кмета Иван Портних за ограничение на достъпа на коли в Морската градина. Според Павел Христов за всички е очевадно, че там има избрани бизнес ползи.
„ Години наред маскирано под всевъзможни ползи на живеещи, имащи благосъстоятелност в парка хора, се апелират заповедите на кмета. Истината е, че в никакъв случай не е ставало въпрос за достъп до парка на хора, които имат благосъстоятелност в Морската градина. Винаги е ставало въпрос за избрани бизнес ползи – достъп до заведения за хранене, достъп до търговски зони, достъп до каквото се сетите “, сподели варненския народен представител.

Павел Христов беше безапелационен, че сегашния парламент е привършен и по тази причина от партията не са създали никакъв опит да сформират държавно управление. Припомняме, че в четвъртък президентът Румен Радев връчи втори изследователски мандат на ГЕРБ, който те незабавно върнаха.

„ Светът и България са в една извънредно комплицирана обстановка, която изисква разговор, изисква разсъдък, изисква балансиране на отзиви и политически ползи. Очевидно е, че този парламент е некадърен да се оправи с тези провокации и напълно разумна е нашата теза за курс към предварителни избори “, съобщи Павел Христов.

След възможни предварителни избори ще се разясняват възможни обединения, заключи народния представител от ГЕРБ.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР