Имаме един застрелян човек. Когато се стигне до причината защо

...
Имаме един застрелян човек. Когато се стигне до причината защо
Коментари Харесай

Бивш правосъден министър за случая Нотариуса: Свидетели сме на ...

" Имаме един убит човек. Когато се стигне до повода за какво е бил погубен, ще стане ясно каква е била активността му. Дотук имаме някакви показания. Когато се стигне до истината, тогава ще се разплете мрежата ", счита експертът.

 

Относно краткотрайната парламентарна комисия, основана да проверява всички обстоятелства и условия към активността на Нотариуса, Станков сподели следното:

" Историята сочи, че постоянно когато се основават сходен вид комисии, казусът се замита под килима. Ана Караиванова, зам.-министър на правораздаването - беше написала един доста сериозен отчет за антикорупцията - с посочени имена и така нататък Какво стана с този отчет? Сигурно бере праха в Народното събрание. Можем да подозираме, че сходни комисии са основани за да отвлекат публичното внимание ", сподели още той.

 

Станков уточни още, че концепцията, че проведената престъпност би трябвало да бъде разследвана по специфичен метод, към момента не е изгубила своята новост.

" Кой ще вземе бухалката - очевидно това е огромният проблем сега. Гледайки исторически на нещата, мога да кажа, че тези хора, които се стремят към основаването на бухалки, не си дават сметка, че въпреки всичко политическият небосвод, който си слагат, е пай. На мен персонално ми липсва една по-далечна визия ", разясни някогашният министър на правораздаването.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР