Имаме чувството, че вече цяла вечност чакаме да видим Жената

...
Имаме чувството, че вече цяла вечност чакаме да видим Жената
Коментари Харесай

Гал Гадот ще властва над Египет

Имаме възприятието, че към този момент цяла безкрайност чакаме да забележим " Жената знамение 1984 ", само че коронавирусът все ни отдалечава от кино лентата.

Жената знамение се изправя против най-хубавата си другарка

Последен филмов откъс на кино лентата

Към момента премиерата е планувана за този декември, само че изобщо не разчитаме, че ще се резервира. Едната причина да чакаме кино лентата е ясна - почитатели сме на супергероите. Другата пък е очеизбождаща - луди сме по Гал Гадот .

И като цяло не пропущаме опция да я гледаме. От Variety разбираме, че актрисата е избрала своята последваща роля. И то не каква да е роля, а тази на Клеопатра.

на Окт 11, 2020 в 4:05 PDT

Гадот ще изиграе кралицата на Египет в иден филм, продуциран от Paramount, които се пребориха за правата с Apple, Universal, Warner Bros. и Netflix.
 Пати Дженкинс и за какво е отказала да режисира
Жената, която се отхвърли от Тор

Богът на гръмотевиците е имал известни проблеми

Гал Гадот безспорно ще се усеща удобна в тази роля, тъй като си наподобява величествено, а и ще се събере за следващ път с Пати Дженкинс ( " Жената знамение ", " Жената знамение 1984 " ), която ще режисира.
 Гал Гадот, Ярон Версано и годишнината от сватбата им
Какво честват Гал Гадот и брачният партньор ѝ

Истинската обич се разпознава елементарно

Към момента няма изясненост нито по кое време ще стартират фотосите на Cleopatra, както ще се споделя филмът, нито по кое време да го чакаме по кината. В Instagram пък Гадот се зарече, че филмът ще показа Клеопатра по този начин, както никой до момента - от женска позиция.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР