Имаме безпреценденто ниска избирателна активност, което прави всеки глас от

...
Имаме безпреценденто ниска избирателна активност, което прави всеки глас от
Коментари Харесай

Кирил Петков пред BG VOICE: Всеки глас от чужбина сега е много по-важен, гласувайте

Имаме безпреценденто ниска изборна интензивност, което прави всеки глас от чужбина доста по-голям от нормално. Когато гласоподават под 30 процета, всеки глас има тежест на 3 гласа. Това сподели водачът на „ Продължаваме Промяната “ Кирил Петков пред BG VOICE.

„ Знам, че сте в Чикаго, там гласоподават 100 000 души. Дори няколко депутата имат значение “, сподели Петков пред водещия Ясен Дараков.

Това ще дефинира дали ще има коалиция сред Движение за права и свободи и ГЕРБ, която ще се управлява от Делян Пеевски и Бойко Борисов. При вас все оше не е свършио времето за гласоподаване. Нека всеки, който може, да отиде да гласоподава, прикани Петков.
Кирил Петков дефинира разочарованието на гласоподавателите от това, че в целия свят живота стана по-труден в последните седем месеца.
„ Инфлацията заля цяла Европа. Хората не са сигурни по какъв начин ще изкарат зимата. Няма обаче магическа дръжка, с която да се реши всичко. Това изисква доста работа и доста време “, сподели Петков.
Той прикани и хората да не имат вяра на думите за „ ескпертно държавно управление “.
„ Всеки народен представител е обагрен политически и е следен от избрана партия. На нас не ни доближиха 4 души и ни смъкнаха. Ние с депутати от ГЕРБ и Движение за права и свободи няма да създадем коалиия. Българските гласоподаватели би трябвало да свикнат, че от „ Продължаваме промяната “ вършим това, което сме дали обещание.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР