Имаме амбицията и силата да сме първи. Достатъчно силни и

...
Имаме амбицията и силата да сме първи. Достатъчно силни и
Коментари Харесай

В ГЕРБ са убедени, че ще победят новата коалиция "Продължаваме промяната - Демократична България"

Имаме упоритостта и силата да сме първи. Достатъчно мощни и консолидирани сме, с цел да победим обединението " Продължаваме промяната - Демократична България ". Това съобщи зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев при регистрацията на обединението ГЕРБ-СДС за предварителните парламентарни избори на 2 април в Централната изборна комисия (ЦИК). Лидерът на Съюз на демократичните сили Румен Христов добави, че се надява разликата сред първия и втория да е по-голяма, с цел да се улесни съставянето на постоянно държавно управление.

 " Продължаваме промяната - Демократична България " желае да " постанова условия и да организира промени "
Към момента данните от, в което двете партии са посочени като коалиция, разликата сред ГЕРБ и новата коалиция " Продължаваме промяната - Демократична България " е по-малко от 1 процентен пункт.
По думите му присъединяване на " Демократична България " в коалиция с " Продължаваме промяната " " мощно затормозява възможностите за съставяне на ново държавно управление ", само че изрази вяра, че не ги прави невъзможни. Още в 48-я парламент от ГЕРБ сочеха обединяването като собствен натурален сътрудник и даже призоваваха президента Румен Радев да връчи третия изследователски мандат за сформиране на държавно управление на " Демократична България " като акцентираха, че по този начин има най-големи шансове за сформиране на постоянен кабинет.

Дончев уточни като приоритет най-много " България да излезе от циклите на политическа парализа, в които е през последните две години, а политиката да се трансформира не в технология на непрестанен скандал, а в обществена среда, която е в положение да създава решения ".

На въпрос дали глобеният по закона " Магнитски " някогашен финансов министър от ГЕРБ към момента е член на партията, Дончев посочи, че не е част от управителните органи на партията, само че участието му не е прекъснато. Според него новите наказания евентуално ще се отразят на изборните резултати, само че не предвижда по какъв начин. " Единственото несъмнено е, че ние не умеем да решаваме проблемите си в България като общество, институции и правораздавателна система ", разяснява Дончев.

 Съединени американски щати глобиха още българи, измежду които Владислав Горанов, Румен Овчаров и Николай Малинов (хронология) Съединени американски щати глобиха още българи, измежду които Владислав Горанов, Румен Овчаров и Николай Малинов (хронология)

Срокът за регистрацията на партиите и обединенията, искащи да вземат участие в предварителните избори на 2 април, изтича през днешния ден в 17 часа. До този миг всички парламентарно показани обединения в 48-мото Народно заседание към този момент са подали нужните документи.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР