Имам връзки, но не искам да ставам зависим и да

...
Имам връзки, но не искам да ставам зависим и да
Коментари Харесай

Марешки: Джамбазки ходи въоръжен, пази се от „феновете“ си

Имам връзки, само че не желая да ставам подвластен и да вървя въоръжен като Ангел Джамбазки, който се пази от „ почитателите “ си.
Това сподели водачът на „ Воля “ Веселин Марешки пред бТВ.

Той изясни, че не може да завоюва нито една социална поръчка за медикаменти в лечебните заведения, само че неиска да се възползва от политическата си позиция и да става подвластен. Той атакува непосредствено Ангел Джамбазки като иронично изясни, че той върви въоръжен тъй като в този момент е " новият водач, който ще блесне ".

Навсякъде – във Ватикана, в метрото в Москва, на всички места срещам единствено хора, които ме харесват. Екипа, с който снимахме клиповете си също бяха учудени, че няма защита. Не желая да ме псуват, да споделят че съм взел участие в далавери с жилища, че съм продавал българско поданство, не вземам участие в такива неща, сподели още депутатът.

Марешки разяснява и за какво неговата партия първо напусна Народното събрание като Българска социалистическа партия, а по-късно разгласи, че ще вземат участие във образуването на кворума, само че не и в дебатите в зала.

" Ние ги стреснахме, стреснахме ръководещите, че няма просто по този начин да си приказват. Да не мислите, че тематиката е за жилищата, че някой си ги е купил на по-ниска цена. Това е най-малкото ощетяване на хората – не приказваме за милиардите, които ще похарчим за самолетите, а договорката си върви тихомълком. От това дребнотемие искахме да ги събудим, да им кажем, че повече не може да продължава по този начин ", означи още водачът на " Воля ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР