Имам твърде голяма класа, за да говоря за лъжци и

...
Имам твърде голяма класа, за да говоря за лъжци и
Коментари Харесай

Гордея се с теб: Бившата на Григор изненадващо реши да го поздрави за финала в Париж

" Имам прекомерно огромна класа, с цел да приказвам за лъжци и хора, които изневеряват " - това гласеше една от относително скорошните изявления на румънската актриса и модел - Мадалина Геня. 36-годишната хубавица беше дамата до Григор Димитров за интервал от към половин година, само че двамата се разделиха при започване на предишния месец, а от този момент насам, то първата ни ракета играе най-хубавия си тенис и наподобява по-щастлив от всеки път на корта.

Българинът през това време доближи до 1/4-финалите в Пекин, 1/2-финалите в Чънгду и Шанхай, а през предходната седмица се поздрави с едно от най-големите достижения в кариерата си, откакто победи редица по-високоранкирани играчи и доближи до финала на Мастърса в Париж.

Изглежда това не е убягнало от погледа на Геня и тя изненадващо реши да поздрави някогашния си любим в социалниите медии, като може единствено да допускаме дали го е направила просто от знак на почитание или търси път назад към него.

" Гордея се с теб " - написа румънката в персоналния си Instagram профил и приложи фотография, на която Григор е театралничил с купата от шампионата във френската столица.



 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР