"Имам своя тайна градина, която планирам да върна към нов

...
"Имам своя тайна градина, която планирам да върна към нов
Коментари Харесай

Дара: Винаги се награждавам с Cappy след концертите

"Имам своя загадка градина, която възнамерявам да върна към нов живот ". Това показа особено пред Woman.bg певицата Дара, която засади за първи път дърво. То стана част от „ Градината на Доброто “ в новоизграденото парково пространство за отдих и спорт в кв. 335 в „ Зона Б-5 “ сред блоковете 15, 16 и 18. Инициативата е на регион „ Възраждане “ на Столична община и Cappy България. Дара призна, че за първи път сади дърво, само че има опит с лопатата при обръщането на пръстта на село.

„ Садила съм ягоди благодарение на майка ми. Дядо ми пък бе доста добър лозар, имахме градина от цели два декара грозде, тикви, дини, домати и плодни дръвчета. Искам да я посетя скоро и да съживя растенията там”, даде обещание си певицата, която не пожела да разкрие къде в България се намира раят от детството ѝ.



В новото парково пространство в столицата доброволци, измежду които и постоянно усмихнатата певица, пременена за случая с комфортни обувки и панталон, хванаха лопатите и засадиха 50 японски вишни и червенолистни декоративни сливи. Дара певица Тя не пропусна да означи, че постоянно се възнаграждава със сок на Cappy след концертите си, а обичаната ѝ вариация е с ананас и манго.

В новото парково пространство, на повърхност от 11 декара, са построени детска, многофункционална спортна площадка, стрийт фитнес и фитнес уреди, кътове за отдих с паркова мебел и озеленяване. Реализацията на плана е на стойност 594 022, 56 лева Боряна Великова, старши бранд управител в бранш "Негазирани питиета " в „ Кока-Кола България” показа, че от близо 20 години живее в региона. „ Той бе доста друг, когато дойдохме. Наоколо бе пустота, а на мястото на парк „ Възраждане” имаше дива гора. Сега всичко е актуализирано, красиво и зелено, с площадки за децата и спорт. Това трансформира качеството на живот, тъй като за майките има луксозни места, където да разхождат децата си.



Много се веселя, че мога персонално да допринеса за нашата ангажираност като компания към общността, в която живеем, тъй като знам по какъв начин този квартал може да се промени към по-добро с дребни стъпки. Щастлива съм, че доста хора от квартала се включиха като доброволци в нашата самодейност и с дребна помощ от наша страна засадиха дърво и оставиха нещо за бъдещето”, съобщи Великова. Тя също, като характерен градски човек, засажда дърво за първи път, само че дава обещание да не е последното. Cappy България към този момент води договаряния да направи следващата година и още няколко „ Градини на доброто”, освен в столицата, само че и в провинцията.



(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР