Имам сериозно здравословни проблеми с гласа, но не мисля, че

...
Имам сериозно здравословни проблеми с гласа, но не мисля, че
Коментари Харесай

Лошо. Коцето Го Закъса Сериозно Със Здравето. Отказва Се От Пеенето

„ Имам съществено здравословни проблеми с гласа, само че не мисля, че би трябвало да натоварваме хората с персонални тематики “, декларира Константин и признава, че ситуацията е съществено. След последното преобразяване в „ Капките “ положението на поп фолк изпълнителят се влошило. Той решил, че към този момент е време да понижи професионалните си задължения.

За последния месец Константин има единствено едно планувано присъединяване. Като се има поради, че изпълнителят е един от най-обичаните артисти, това в действителност е нетипично за него. Поканите за участия към поп фолк изпълнителя валят непрекъснато, само че той изрично ги отхвърля, с цел да пази гласа си от пренатоварване. Досега Константин имаше по 10-15 участия за 30 дни.

Константин е решил да продължи да пее само в „ Като две капки вода “, тъй като има стоманен контракт, който не му разрешава да се откаже. Довечера Коцето ще се превъплъти в облика на Горан Брегович, само че ще се постарае да не натоварва доста гласните си струни.

„ През 2013-та беше втората намеса, която ми вършат на гласните струни. Пълната анестезия е най-ужасното нещо! Като се събуждаш, не знаеш от кой свят идваш “, спомня си Константин. „ След първата интервенция мъчно се разсъниха и мислех, че в този момент, след 10 години, всичко ще е по-различно и по-леко ще го понеса. За страдание, беше още по-тежко. Като отворих очи, лекарите ми викаха: „ Дишай! “, само че дробовете ми бяха цялостни с някаква течност и аз се давех. Не можех да си взема въздух. В този миг усещах по какъв начин загивам “, описа изпълнителят.

След втората интервенция Константин не може да приказва близо седмица. Сега проблемите с гласните струни на артиста още веднъж са се завърнали и той е извънредно обезпокоен.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР