Имам решение на Върховния административен съд за това, че обвързване

...
Имам решение на Върховния административен съд за това, че обвързване
Коментари Харесай

Нинова: Без лятна ваканция за НС, докато не се реши проблемът с хората с увреждания

Имам решение на Върховния административен съд за това, че обвързване на парите за хората с увреждания с минималният приход е незаконно. Единственият метод тези средства да се обвързват е посредством самостоятелните потребности. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на конференция през днешния ден. Майките ще стачкуват до приемането на закона до край.

"Противоречията се задълбочават, финансовият министър не взе участие когато се разискват финансови рамки. Може да стане по този начин, че най-после да няма пари за хората с увреждания ", сподели още тя, съобщи кореспондент на Novini.bg.

"Настояваме до края на месец юли да бъде импортиран Законът за интеграция на хората с увреждания, обещан още преди 2016 година Второто ни искане е да нямаме почивка това лято до момента в който не се реши казусът с хората с увреждания. Не е обикновено депутатите да лежат по плажовете, до момента в който майките лежат по палатките. Ще внесем предложение без лятна почивка тази година ", безапелационна бе Нинова.

Втора тематика, която засегнаха Българска социалистическа партия бе тематиката за миграцията. Корнелия Нинова съобщи, че желае Борисов да се яви в Народно събрание и да отговори на въпроси за това каква е позицията ни във връзка с това, че Германия и външният им министър желаят мигрантите да се връщат в страната, от която първа се пресече границата с Европейски Съюз.

44 288 души са минали за първи път през България преди да се насочат към други европейски страни. Процесът на връщане на мигранти върви, за 2017 сме приели над 3000 души, които са върнати от други Европейски страни.

"София през вчерашния ден се трансформира във Венеция, бурята "Фандъкова " ни връхлетя за следващ път ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия - София Калоян Паргов, като сподели фотоси от вчерашния пороен дъжд, залети улици, наводненото метро и гейзер, излизащ от шахта.

"Свидетели сме на управническа отпадналост. Слава богу няма жертви от вчерашните проливни дъждове ", разяснява още Паргов. Според него град с мащаба на София не може да бъде ръководен посредством PR. Българска социалистическа партия ще желаят проверка на ремонтите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР