Имам работа, която е много интересна и много трудна, каза

...
Имам работа, която е много интересна и много трудна, каза
Коментари Харесай

Кристалина Георгиева отрече да се готви за шеф на Европейската комисия

Имам работа, която е доста забавна и доста сложна, сподели основният изпълнителен шеф на Световната банка Кристалина Георгиева във връзка на спекулациите, че е готвена за ръководител на Европейска комисия, съобщи в. " 24 часа ".
На хипотетични въпроси отговори нямам, нашата организация спекулации не разяснява, отвърна на публицистите Георгиева преди лекцията си на тематика " Светът и ние " във Великотърновския университет (ВТУ).
Тя разяснява, че страната ни е в доста положително икономическо положение в един свят, който е изправен пред доста повече компликации през днешния ден.
" Виждам две неща, в които България през днешния ден стои доста добре - позиционирането на страната ни в ИТ бранша. Това е значимо, тъй като бъдещата стопанска система е цифровата. Страните, които са подготвени за нея през днешния ден, ще съумеят на следващия ден.
И второ - тук сме в един град, където най-накрая демографската наклонност се обръща от стесняване към увеличение и доста се надявам да го забележим и на други места в България ", сподели във Велико Търново Кристалина Георгиева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР