Имам подозрения, че в службите ни има хора на руския

...
Имам подозрения, че в службите ни има хора на руския
Коментари Харесай

Генерал Атанасов: В службите има още шпиони

Имам съмнения, че в службите ни има хора на съветския шпионаж. Това съобщи шефът на парламентарната комисия по вътрешен ред и национална сигурност ген. Атанас Атанасов пред БиТиВи.

Той означи, че спецслужбите ни са разбрали за войната, която Путин стартира, в деня след нахлуването в Украйна. И не се майтапя, акцентира генералът. Според него това е най-тежкият миг за спецслужбите в последните 30 години, защото те се оказаха неспособни да дадат надеждна информация на държавното управление. Това е неуспех на службите, безапелационен бе Атанасов.

Генералът бе безапелационен, че би трябвало да се възвърне Съветът по сигурността към Министерския съвет, който съгласно конституцията би трябвало да работи в такива интервали на рецесия. Съветът обаче още не е образуван, сподели Атанасов. Той означи, че при ръководството на Бойко Борисов съветът изобщо го нямало и в този момент е време още веднъж да се възвърне. При Косовската рецесия този съвет заседаваше непрестанно - 24/7, напомни Атанасов.

Според шефа на парламентарната комисия по сигурността България неразбираемо за какво има 2 разследващи служби - цивилна и военна. Съединените щати има Централно разузнавателно управление на САЩ, Англия - МИ-6, ние имаме две разузнавания, които се занимават с това да се наблюдават едно друго.

Наближава времето да покажем червен картон на посланикът на Русия у нас госпожа Митрофанова, разяснява още ген. Атанасов. По думите му тя е част от съветската пропагандна машина, която твърди, че война няма и Русия не е нападала Украйна. Руското посолство и консулства у нас имат състав в пъти по-голям от дипломатическите задачи на Германия, Франция, Съединени американски щати и множеството от тях са съветски шпиони, безапелационен бе генералът. Според него би трябвало да се потърсят източниците на този шпионаж и измежду нашите служби.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР